1 Ara 2013

Yeni iPhone 6 Konsepti ile Göz Kamaştırıyor


Apple’ın 64 bit ve 4 çekirdekli A8 yonga setine sahip olması beklenen yeni nesil iPhone 6 için bir çok yeni özellikten bahsediliyor. Bunlardan kesinleşen özellikleri daha büyük ekran ve 4 çekirdek olarak söyleniyor. 2 GB Ram kullanılmasına ise 4 çekirdekle birlikte kesin gözüyle bakılıyor. 
Yeni nesi iPhone için öyle bir tasarım yayınlandı ki bunun gerçek olma ihtimali çok düşük olsa da böyle bir konseptin neler başarabileceğinin hayalini ben size bırakıyorum. Tek kelime ile müthiş görünen yeni telefonun videosunu gelin hep birlikte izleyelim.


Apple’ın yeni nesil telefonları için bir patent başvurusu yaptığı da gelen haberler arasında. Apple ekran içine yerleştirilecek entegre bir sensör ile parmak izi okumasını artık home tuşuna basmadan yapabilmenin yolunu bulan Apple, bu konuda ki her türlü teknik dökümanı Amerika’da ki Patent Enstitüsüne sunmuş.
Ben buradan söylenenlerin gerçek olduğunu anlıyorum. Apple için iPhone’larda en çok rastlanan donanım sorunun olan “Home Tuşunun Eski Hassaslığını Yitirmesi” sorunu ortadan kaldırmak için bu tuştan vaz geçeceği söyleniyordu. Apple böyle bir teknoloji geliştirdiyse -ki görünen o; yeni nesil iPhone 6′da belki de Home tuşunu göremeyeceğiz.
touch id trackpad maps Yeni iPhone 6 Konsepti ile Göz Kamaştırıyor
touch id app fingeprint Yeni iPhone 6 Konsepti ile Göz Kamaştırıyor

Yeni telefonlara konacak bu entegre için her parmak için ayrı bir uygulamanın çalıştırılabilmesi de sağlanmış olacak. Ekran içindeki entegrenin ekran kapalıyken de okuma yapabilmesi ile Apple yine sektöre bambaşka bir boyut kazandıracak gibi görünüyor. Kullanıcı deneyimini sürekli arttırmayı hedefleyen Apple, iOS 8 ile birlikte mobil sektörü yine allak bullak edecek gibi görünüyor.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.