20 Mar 2012

Google Play Store 3.5.15 Yayınlandı, Hemen Yükleyin!



Google, yeni Android Market Play Store 3.5.15 sürümünü yayınlandı! Şimdilik tüm cihazlara ulaşmış değil, fakat yazımızda paylaşacağımız bağlantıdan son versiyonu edinebileceksiniz. 3.5.15 ile en önemli değişim Uygulamalarım bölümünde yaşanmış. Tüm değişimler şöyle;
- Artık Uygulamalarım bölümünden hem cihazınızda yüklü olanlara hem de Google hesabınızdan daha önce yüklenmiş olan uygulama ve oyunlara erişebiliyorsunuz. Play Store internet sitesinde bu özellik halihazırda mevcuttu.
- Birden fazla Google hesabı kaydettiyseniz Uygulamalarım bölümünün Tümü kısmından hesaplar arası geçiş yapabiliyorsunuz.
- Satın aldığınız, ama şuan cihazınızda kurulu olmayan ya da henüz kurmadığınız içerikler de Tümü sekmesinde gözükecek.
- Farklı Google hesaplarıyla satın alınmış uygulamalara artık çok daha kolay bir şekilde erişebiliyorsunuz.
- İçerik incelemelerinde incelemeleri yollayan kullanıcıların hangi cihazı kullandığını görebileceksiniz.
- İncelemeleri en yeni ya da en faydalı ölçütlerine göre sıralayabileceksiniz.
- İçeriğin sadece son versiyonuna ya da kendi cihazınızı kullanan kullanıcılardan gelen incelemelerini görüntüleyebileceksiniz.
Son versiyonu yüklemenize değecek kadar önemli yenilikler taşıdığını söyleyebiliriz. Yapacağınız işlem kesinlikle illegal değildir ve Root yetkisi gerektirmemektedir. Tek yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edip Play Store’un son sürümüne ait APK dosyasını indirip akıllı telefonunuz ya da tabletinizden kurmaktır.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.