1 Ara 2013

Google, Android Kullanıcıları için Gazetelik Uygulamasını Resmen Duyurdu!



Google, Android kullanıcıları için yeni bir uyguma duyurdu. Currents  ve Play Magazines uygulamalarını bir araya getiren arama motoru devi Google Play Newsstand (Gazetelik) uygulamasını kullanıcılara sunmaya başladı. Play Gazetelik uygulamasının ülkemiz kullanıcılarına ulaştığı rapor ediliyor.


Akıllı telefon ya da tabletlerde en çok yapılan işlemlerden bir tanesi de günlük gelişmeleri takip etmektedir. Tüm gelişmelerden haberdar olmak ise uğraş verici. Ancak Google, Gazetelik uygulaması ile kullanıcıların dergi, gazete, bloglar ve haber sitelerine bağlanarak içeriklerden hızlı bir şekilde haberdar olmamıza imkan tanımaya hazırlanıyor. Söz konusu tüm içerikler telefon ve tablet için optimize edilecek.
Google Play Gazetelik uygulamasında haberler, görseller, video ve makalelere göz atılabilecek. Ayrıca favori olarak işaretlediğiniz makalelere çevrim dışı olduğunuzda da erişebileceksiniz. Play Gazetelik uygulamasında 1.900‘den fazla ücretli ve ücretsiz içerik yer alacak. Uygulama ilk olarak Amerika, İngiltere, Kanada ve Avustralya’da  Android kullanıcılarının hizmetine sunulmaya başladı. Haberin girişinde de belirttiğimiz üzere söz konusu uygulamanın ülkemiz kullanıcıları tarafından da tecrübe edildiği bildiriliyor.
Google Play Gazetelik uygulamasını buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.