3 Ara 2013

Yahoo’da En Çok Arananlar Listesi Yayımlandı



Arama motorları zaman zaman en çok arananlar listelerini yayımlarlar. Ülkemiz için en çok arananlar listesinde, Facebook, Porno, Youtube, Komik Videolar,  Nasıl Yapılır ve Nasıl Yazılır, Öğrenciler için eğitici ödev listeleri yer alıyor. Arama devi Yahoo dün itibariyle en çok aranılan kelimeleri açıkladı. İngiltere ve Amerika için ayrı ayrı liste yayınlayan Yahoo Amerika’da en çok aranan teknolojik ürünün iPhone olduğunu açıkladı. Ülkemizde fazla kullanılmasa da Kindle kitap okuyucu tablet arama listesinin 2.sırasında yer alıyor. İngiltere de en çok aranan kelime ise Kraliyet Bebeği oldu. İngilizler yeni prenslerini çok beklemiş olmalılar.
Yeri gelmişken Kindle Fire’dan bahsetmeden geçmek istemem. Asla yüzüne bile bakmadığım bu teknolojiyle bu yaz ailece gittiğimiz tatilde tanıştım. Türklerin elinde son model telefonlar ve iPad’ler varken nerdeyse bütün turistlerin elinde olan bu tableti merak ettiğimden dolayı bir aileden rica edip inceledim. Öncelikle güneşin altında bile mükemmel bir sayfa görüntüsü veren bu ekranın neyden nasıl yapıldığını bilmiyorum ama tek kelime ile mükemmeldi. Türkçe kitap içeri var mıdır nasıldır hiç bilmiyorum ama boşuna 2. en çok aranan olmamış bu cihaz bunu belirtmekte fayda var. Şimdi İngiltere için yayınlanan listeyi sizlerle paylaşıyorum.
Yahoo İngiltere Yahooda En Çok Arananlar Listesi Yayımlandı
Arsenal’in Manchester’ı geçmesi de burada ayrı bir ironik durum olmuş. Bir de Amerika için en çok aranan teknolojik kelimeler listesine göz atalım.
Amerika Yahoo Yahooda En Çok Arananlar Listesi Yayımlandı
Bu arada tabloda en çok aranan sorular listesi gerçekten tam bir ilahi komedya; Saatin nasıl ayarlandığını soranlarla Cher’in yaşını merak edenler arasında para kazanmak için nasıl bir yönteme başvuracağını öğrenmenin yahoo’dan geçtiğini düşünenler ile Kindle kitap okuyucuyu soranların aynı olmalarını hala anlayabilmiş değilim.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.