1 Ara 2013

LG G2 için Android 4.4 KitKat’in Dağıtımına Başlandı!


Çok değil birkaç çeyrek öncesine kadar LG, üreticilere sunmadığı yazılım desteği sebebiyle kara listeye alınmıştı. Birçok kullanıcı donanım noktasında üst sınır belirleyen LG telefonlarından bu sebeple hep uzak kalmıştır. 2013 yılına gelindiğinde ise Güney Koreli üreticinin sicilini ciddi manada düzelttiğini görüyoruz. Orta ve üst seviye birçok telefona en güncel Android yazılımları sunmaya çalışan LG, üst seviye cihaz tanıtımlarında da sık sık güncelleme desteğinden söz etmiştir.

Android 4.4′ün dağıtıma başlaması üzerinden bir ay geçti. Şu ana kadar Nexus cihazlar, Moto X, Galaxy S4-HTC One Google Play sürümleri ve HTC One’ın SIM kilitsiz ve geliştirici sürümü Android 4.4 güncellemesine kavuştu. Yukarıda ismi geçen cihazlar sadece belirli bölgeler için ya da Google himayesinde özel üretilen cihazlardır. Bu sebeple Android 4.4 güncellemesini kısa süre içerisinde olmaları beklenen bir gelişme olarak değerlendirilebilir.
Android üreticileri ise konuya ilişkin ilk açıklamalarını yapmış ve belirli bir güncelleme planlaması ortaya koymuştur. LG cephesinde KitKat’e kavuşması beklenen ilk telefonun LG G2 olması bekleniyor. LG G2 için yapılan açıklamalarda aslında net bir tarih ortaya konamıyor. Bir süre önce yayımlandığımız haberde LG’nin Almanya’da Android 4.4 güncellemesine yılın ilk çeyreğinde başlayacağı bildirilmişti. Son gelen kullanıcı raporları dikkate alındığında ise güncellemenin Güney Kore’de başladığı görülüyor.
LG G2 Android 4.4 update 400x250 LG G2 için Android 4.4 KitKatin Dağıtımına Başlandı!
LG için Güney Kore her zaman özel bir yere konmuştur ve güncellemenin ilk olarak bu ülkede başlaması zaten beklenen bir gelişmeydi. Ancak son yapılan resmi açıklama dikkate alındığında 2014′ten önce her hangi bir dağıtımın yapılmasına ihtimal verilmiyordu.
Dağıtımın Güney Kore’de başlaması ve Fransız taşıyıcı SFR’nin güncellemeyi kasım-aralık döneminde G2 kullanıcılara sunmaya başlayacağı şeklinde bir belgenin ortaya çıkması; LG G2 için Android 4.4 güncellemesinin bölgelere göre farklı zaman dilimlerinde yayınlanacağı göstermektedir.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.