1 Ara 2013

En İyi Ücretsiz iPad Oyunları



iPad Air’ın ülkemize gelmesine sadece 2 gün kaldı ve bende sizler için en iyi iPad oyunlarını (kendimce) yazmak istedim. Bu oyunların ortak özellikleri ücretsiz olarak indirilmesi ama oyun içinde item satın alma durumu yani Free to Play özelliği hemen hemen hepsinde var. Bunları lamdan da ilerleme yapabilirsiniz ama bazen bunlara para yatırmak bizi uzun süreli uğraşlardan kurtarıyor. Real Racing 3 yarışında fazladan Gold’a sahip olmanız aracınızı serviste beklemenize gerek bırakmıyor. Bunu gibi bazı faydaları da yok değil oyun içi item satın almanın. Gelin birlikte benim listeme göz atalım.
İlk sırada Sadece iOS için geliştirilen ve sıra tabanlı oyun dediğimiz bir oyun var. RAD Soldiers oyununda özel yetenekleri olan bir grup korkusuz askeri yönetiyoruz. Oyunda ister tek oyunculu Challange görevleri ile karakterimizi geliştirebiliyor, istersekte arkadaşlarımızla birbirimize karşı çoklu oyuncu mücadelesi verebiliyoruz. Oyun için kısaca şöyle bir özet verebilirim; Taktiğinizin oldukça önemli olduğu bu oyunda sıra tabanlı oynanışın temellerine uygun olarak belirli bir hareket kabiliyetimiz bulunuyor. Rakibimizi alt etmek için en doğru noktalarda durmalı ve rakibimizi silahlarımızla yok etmeliyiz. Oyun oldukça eğlenceli bir oyun; mutlaka denemelisiniz. Oyunu indirmek için burayatıklayabilirsiniz.
radsoldiers En İyi Ücretsiz iPad Oyunları

İkinci sırada benimde favori oyunlarımdan biri ve yeni yayınlanan 2. versiyonuyla Dead Trigger 2 var. Dead Trigger oyunu Tegra platformuna verdiği desteğin belkide daha fazlasını bilmem neden iOS platformu için sunuyor. iPad Air ve iPhone 5S’te Full Detay ayarlarına otomatik olarak açılan oyunda, oyun dünyasının olmazsa olmazı “Zombieleri” vuruyoruz. Özellikle 2. oyunla birlikte farklı dinamiklerin ve Free To Play özelliklerin ön plana çıktığını hatırlatmakta fayda var. Oynanış olarak 1. oyundan daha farklı bir yapıyla açılan oyunda hedefleri vurmak için tetiğe basmamıza gerek yok; ama illa ben eski kontrolcü ile oynayacağım diyorsanız bunu da ayarlardan halledebiliyorsunuz. Grafik anlamında mükemmele yakın olan Dead Trigger 2 retina ekranda nasıl görünecek en çok onu merak ediyorum. Oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
DEAD TRIGGER 2 En İyi Ücretsiz iPad Oyunları

iPad için en iyi ücretsiz oyunlar listemizdeki bir diğer oyunda ilkinden çok daha iyi kurgulanmış bir oyun olan Plants vs Zombies 2. Oyun içi değişen dinamikleriyle yine Zombieleri öldürdüğümüz bu oyunda bitkileri ve çeşitli malzemeleri kullanarak evimizi savunuyoruz. Aslında evin içindeki Crazy DAve’i savunuyoruz icon smile En İyi Ücretsiz iPad Oyunları İlk oyunu oynamamış bile olsanız çok keyif alacağınız ve tam iPad için yapılmış bir oyun diyebiliriz. Grafiklerin orta seviyede olduğunu söylemek bence yanlış olmayacaktır ama oyunun oynanışı gerçekten size hoşça zaman geçirtecek türden. PopCap firması oyunu para ödemeden de bitirebileceğimizi söylese de benim gördüğüm kadarıyla bu olay pekte mümkün görünmüyor. Oyunu denemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Plants Zombie 2 En İyi Ücretsiz iPad Oyunları

iPad Air ve iPhone 5S için en iyi otomobil yarışı olarak tavsiye edebileceğim oyun ise Real Racing 3 olacaktır. Oyun tüm iOS platformunda resmen yağ gibi akıyor ama özellikle 64 bit A7 işlemcilerde gösterdiği performansı hiç bir Android telefonda görmediğimi açıkça söyleyebilirim. LG G2 ve iPhone 5S’te deneme imkanı bulduğum bu oyunu iPhone 5S’i HDMI adaptör ile televizyona bağlayıp oyunu oynadığınızda sanki Play Station oyunu oynuyormuş gibi bir havaya giriyorsunuz. Bu moddayken oyun oynanışında biraz sorun yaşasakta kısa süre içinde bu duruma alışarak harika yarışlar çıkartabiliyorsunuz. Grafik anlamında ise şimdiye kadar tavsiye ettiğim en başarılı oyun demem yanlış olmayacaktır. Oyunu henüz indirmeyeniniz varsa ki olmadığına eminim, buradan oyunu indirebilirler. Oyunun Free to Play ödeme sistemi ile çalıştığını hatırlatmakta fayda var. Belli bir noktaya kadar ücretsiz olarak devam etsenizde bir noktadan sonra (Nissan Skyline) mutlaka oyun içinde para ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Real Racing 3 En İyi Ücretsiz iPad Oyunları

B

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.