30 Kas 2013

CyanogenMod 10.2 RC1 Android 4.3 Sürümü Birçok Android Cihaz için Yayınlandı!


Android 4.4 KitKat‘in yayınlanması ile birlikte özel ROM geliştirici ekipler de planlamalarının büyük bölümünü bu yöne kaydırdı. Android platformunun en önemli yazılım geliştirme ekiplerinden biri olan Cyanogen ekibi de Android 4.4′ün kaynak kodlarının yayınlanması ile birlikte hazırlıkla başladığını bildirmiş ve kısa süre içerisinde hazırlanan betaNightly sürümleri diğer geliştiricilere dağıtımı sağlanmıştı.

Geliştirici ekip bir yandan da Android 4.3‘e dayanan yazılımları geliştirmeyi de ihmal etmiyor. Androd 4.3 temeline dayandırılarak oluşturanCyanogenMod 10.2 RC1 sürümünü birçok Android cihaz için yayınladı. RC sürümler aday sürümlerdir ve final aşamasına kadar birkaç güncelleme daha alır. Ancak bu ROM’lar Nightly sürümlere göre daha stabildir ve daha az hata içerir.
İçerisinde Galaxy Note 2 LTE, HTC One, Nexus 7, Galaxy S, HTC One X, Nexus S, Nexus 4, Xperia Z ve One S’in yer aldığı cihazların tam listesine ve yazılımların indirme linklerine buradan erişebilirsiniz.
Yükleme işlemini gerçekleştirebilmek için Android cihazınızda Custom Recovery‘nin yüklü olması gerekir. Eğer ROM yükleme konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz bu konuda öncelikle bazı konularda bilgi sahibi olmanız gerekir, zira cihazınıza zarar verebilirsiniz.
CyanogenMod 10.2 RC1 Android 4.3 yazılımını yükledikten sonra gerekli olan ve yine aynı yöntemle (Custom Recovery) yüklenen Google uygulamalarını buradan indirebilirsiniz.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.