3 Ara 2013

CyanogenMod Ön Yüklü Oppo N1, 10 Aralıkta Satışa Başlıyor!


Sıra dışı telefon tanıtımları gerçekleştiren Oppo‘nun en son amiral gemisi Oppo N1olmuştu.  13MP çözünürlüklü dönebilen kamera ve dokunmatik arka panel özellikleriyle kullanıcıları etkilemeyi başaran Oppo N1′in bir diğer sürprizi iseCyanogenMod olmuştu. ROM geliştirme ekibiyle anlaşmaya giden Oppo sınırlı sayıda N1′de CyanogenMod Android 4.2.2‘ye yer verecek. Özel ROM telefon içerisinde hazır olarak yer alacak ve OTA yoluyla güncelleme almayı sürdürecek. Oppo ayrıca CyanogenMod ön yüklü cihazlarda kendi geliştirdiği ColorOS kullanıcı arayüzünü de alternatif olarak tüketicilere sunacak.

Çinli üretici Google+ üzerinden yaptığı açıklamada telefonun hem ColorOS hem de CyanogenMod ön yüklü modelin 10 Aralık‘ta satışa sunulacağını açıkladı. Amerika fiyatı 599 dolar olan telefonun Avrupa fiyatı ise 449€ olarak belirlenmiş. Oppo markalı telefonların ülkemizde resmi satışı yapılmıyor, ancak telefonun birçok Avrupa ülkesinde satışa sunulacağını hatırlatalım. Oppo’nun sanal mağazasının yanında bazı perakende şirketleri de telefonun satış işlemini gerçekleştirecek.
5.9-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS tabanlı ekran, 1.7GHz’de çalışan dört çekirdekli Snapdragon 600, F/2.0 diyafram aralığına sahip ve 6 katmanlı lens ile çit LED flaş desteğini beraberinde getiren ve 206 derece dönebilen 13MP çözünürlüklü kamera, 16/32GB dahili depolama, 2GB RAM, 3.610mAh kapasiteli batarya, Bluetooth 4.0 ve USB OTG, Oppo N1′in öne çıkan teknik özellikleri şeklinde sıralanıyor.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.