30 Kas 2013

Samsung, Galaxy S4 ve Galaxy S III için Android 4.3 Kararlılık Güncellemesini Başlattı!

Samsung, Galaxy S4 ve Galaxy S III için merakla beklenen Android 4.3 güncellemesini bir süredir dünyanın birçok noktasında tüketicilerle buluşturuyordu. 


Güncellemenin dağıtımıyla birlikte tüketicilerin kullanıcıların cihazlarında oluşan birçok yazılımsal hatayı bildirilmesiyle Android 4.3′ün dağıtımına bir süre ara verilmişti.
Samsung neyse ki bu arayı çok fazla uzatmadı ve Galaxy S III ile Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesini  neticesinde oluşan sorunlar ı çözüme kavuşturan iyileştirme güncellemesini Avrupalı kullanıcılar için başlattı. İngiltere, Almanya, Fransa ve bazı Avrupa ülkelerinde kullanıcılara ulaştığı rapor edilen güncelleme kapsamında daha önce kullanıcılar tarafından rapor edilen cihazın geç uyanması, rastgele donmalar, aşırı pil tüketimi, Bluetooth ses sorunları, Samsung müzik uygulamasında takılmalar, çağrı alındığı esnada cihazda donmalar, kötü RAM yönetimi ve Wi-Fi sorunları çözüme kavuşuyor.
Güncelleme şu an için Galaxy S4 I9505 modeli için mevcut, Exynos işlemcili versiyon içinse kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.