30 Kas 2013

Android 4.4 KitKat Uygulamaları ve Google Launcher Nasıl Yüklenir?



Android 4.4 ile birlikte Google işletim sisteminde radikal değişimlere imza attı. RAM optimizasyonu sayesinde bundan sonraki süreçte giriş seviyesi telefonlarda dahi verimli şekilde tasarlanan Android 4.4 Kitkat, beraberinde arayüz değişimleri de getiriyor.

Kullanıcı arayüzünde değişime giden Google, yeni bir laucher (başlatıcı) uygulamasına yer veriyor. Kimi uygulama ikonlarında değişime giden arama motoru devi, sanal kapasitif butonları şeffaf hale getirdi. Telefon arama ekranını daha spor bir hale gelirken, widget’lar bölümünü artım uygulama menüsünde ana başlık halinde sunmuyor.
Yeni duvar kağıtları ile daha da renklenen Nexus 5 güncellenmiş bir klavye, Google Now, Hangouts ve kamera uygulamasına da yer veriyor.  Telefona ait fabrika imaj dosyalarının yayınlanması ile birlikte geliştiriciler saydığımız tüm bu uygulamaların APK dosyalarını ayıklayarak farklı Android telefonlarında da kullanılmasını sağladı. Alt bölümden Android 4.4 KitKat ile gelen duvar kağıtları, klavye, Google Now, Hangouts ve kamera uygulamasına ait APK dosyalarını indirerek Android cihazınızda tecrübe edebilirsiniz. Söz konusu yükleme işleminin Root yetkisi istemediğini hatırlatalım.
Not: Google Home uygulamasının hata vermemesi için alt bölüme yer alan APK dosyalarını da indirip kurmanız gerekecektir.

kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.