5 Nis 2012

Samsung Galaxy S III’ün Basın Davetiyesi Sızdı!

Samsung Galaxy S III Basın Davetiyesi

Samsung Galaxy S III’ün basın davetiyesi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdı! Şimdiye kadar ortaya çıkan diğer görüntülerden çok daha gerçekçi olan davetiye, Yahoo Kore tarafından yayınlandı.

Sızan görüntüye göre; Samsung‘un yeni nesil Galaxy S akıllı telefonu 22 Mayıs’ta İngiltere’nin Londra şehrinde tanıtılacak. Davetiyede, tanıdık olduğumuz bazı sloganlar ve cihazın alt kısmı yer alıyor. Alışılmışın aksine Galaxy S III’ün altında microUSB portu bulunmuyor, ekranın altıda ise herhangi bir buton görülmüyor. Ayrıca kasanın plastik yerine metalden imal edildiği anlaşılıyor.

Basın davetiyesinin sızmasının ardından Twitter hesabından aşağıdaki mesajı paylaşan Eldar Murtazin, tedarik zincirine yakın kaynaklarla irtibata geçebilen bir blogcudur. Daha önce Samsung’un reklam ajansına ait bir slayt görüntüsü ortaya çıkmış ve görüntüde kullanılan Galaxy S III dizaynının son tasarımdan biraz farklı olduğunu ifade etmişti.

Bu SGS3 resmini yorumsuz olarak değerlendiren Murtazin’in farklı bir yolla davetiyeyi doğruladığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki yaklaşık 45 günlük bir zaman dilimi var. Bu sebeple yakın zamanda Samsung’dan resmi bir açıklama beklememek gerekiyor. Eğer tanıtım tarihi Nisan’a çekilirse işler değişebilir.
Amiral gemi serisini her modelde bir adım öteye taşımayı başaran Samsung için üçüncü model epeyi önem taşıyor. Yeni nesil işlemci ve grafik yongalarının çıkış arefesinde hüsran yaşamamak, en büyük rakiplerinin gölgesinde kalmamak içinGalaxy S III‘ün çıkışını erteleyen üretici, umarız tüketiciyi yüz üstü bırakmaz.
Yeni gelişmeleri tüm detaylarıyla öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin!

FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN




kerem yasar

Merhaba Arkadaşlar.Blogum da android sistem ile ilgili haberler,teknik bilgiler,uygulamalar,oyunlar vb. birçok konuya ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 SÜPER ANDROİD.